Handbol

Handbol

El Fraikin posa fil a l’agulla

Handbol. Amb el nou i jove tècnic Antonio Rama, inicia avui els entrenaments a l’Olímpic. Ha rejovenit el projecte amb sis fitxatges i té set baixes, entre les quals destaca la d’Álvaro Ferrer

El Fraikin Granollers començarà avui a les set de la tarda al Palau d’Esports els entrenaments a les ordres del nou tècnic, Antonio Rama, tècnic de la casa de només 34 anys que cobrirà l’absència de Carlos Viver. David Ginesta és el segon entrenador. El conjunt vallesà combinarà dues sessions diàries d’entrenaments al Palau d’Esports, al camp de futbol 1 de Maig i a les instal·lacions del centre esportiu Espai Wellness.

Amb una plantilla rejovenida, molts canvis i la baixa més sensible de l’experimentat Álvaro Ferrer, els grans objectius de la temporada són repetir o fins i tot millorar la bona actuació en la lliga Asobal –quart lloc– i tornar a viure el somni europeu de la copa EHF. El Fraikin Granollers va arribar fins a la final a quatre i va caure, amb el cap ben alt, contra el Nantes per la mínima (27-26). Com la temporada passada, el Fraikin Granollers ha quedat exempt de les dues primeres eliminatòries de la copa EHF i accedirà directament a la tercera, que es jugarà entre el 18 i el 26 de novembre. “En l’EHF ho donarem tot i el nostre rendiment també dependrà del nostre moment i del sorteig”, explica Rama.

Sigui com vulgui, l’equip vallesà iniciarà la lliga a casa el 9 de setembre contra el BM Logronyo la Rioja, que l’any passat va obtenir la tercera plaça amb el nom de Naturhouse la Rioja. Abans, l’equip d’Antonio Rama jugarà l’1 de setembre la primera semifinal de la supercopa de Catalunya contra la UE Sarrià. A més del canvi a la banqueta, enguany s’incorporen a la disciplina del conjunt català els jugadors Ian Tarrafeta, Marc Guàrdia, Edgar Pérez, Albert Pujol, el lituà Rolandas Bernatonis i el brasiler César Almeida. Les baixes són les d’Arnau Garcia, Pol Sastre, Vicente Álamo, Adrià Pérez, Michal Kasal, Miquel Flores i Álvaro Ferrer. Per als entrenaments de la pretemporada, Antonio Rama també tindrà el suport de diversos jugadors del planter: Pau Ferré, Enric González, Ismael Bela i Mario Rivas.

LA DADA

El dia 1 jugarà la supercopa contra el Sarrià i el dia 9 rebrà el Logronyo en l’Asobal
Porters
Marc Guàrdia, César Almeida i Enric González
Centrals
Marc Cañellas, Marc Garcia i Ian Tarrafeta
Pivots
Gonzalo Porras, Adrià Figueras i Ismael Bela
Laterals esquerres
Rolandas Bernatonis, Albert Pujol, Mario Rivas i Pau Ferré
Laterals drets
Jorge da Silva i Alejandro Márquez
Extrems esquerres
Édgar Pérez i David Resina
Extrems drets
Álvaro Cabanas, Mamadou Gassama i Adrià Cumplido
Tècnics
Antonio Rama i David Ginesta

L’equip femení també estrena entrenador

El KH-7 Granollers, que ahir va començar les sessions preparatòries per afrontar la màxima categoria femenina per quarta temporada consecutiva en la seva història, també haurà de fer front a molts canvis en la plantilla de cara a la temporada vinent, i l’acoblament serà bàsic. El conjunt de Robert Cuesta, que debuta després d’haver estat tres temporades el segon de José Luis Villanueva, ha incorporat les jugadores Andrea de la Torre, Charlotte Svele Larsen, Tilda Matthijs, Carmen Prelchi, Judit Ballesteros, Cristina Calle i Estefania Monrós. Les jugadores que deixen l’equip granollerí són Ayelen Rosalez, Lorena Ramírez, Sara Galamba, Carlota Rubio, Remei Prat, Paulina Pérez Buforn, Laura Steinbach, Jessica Bonilla, Jailene Maldonado, Hatou Jabby i Anna Pi. Durant la pretemporada, a més, les jugadores del planter Clàudia Corbera, Elene Vázquez, Maria Utrera, Marta Mera i Maria Murillo s’entrenaran amb el primer equip, que complementarà la seva preparació al Crack Sports Club. El KH-7 Granollers començarà la lliga el 9 de setembre a casa contra el Canyamelar València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)