Handbol

Sarrià es prepara per a la Supercopa

Handbol. La semifinal entre l’Augi i el Fraikin Granollers, l’1 de setembre, serà gratuïta per als socis de l’entitat

La Unió Esportiva Sarrià va fer públic, ahir al migdia, el procés d’adquisició d’invitacions i entrades per assistir a la semifinal de la Supercopa de Catalunya, entre l’Augi i el Fraikin Granollers de l’Asobal, el pròxim 1 de setembre (20 h). Mitjançant una nota en el lloc web, el club va anunciar que del dia 16 al 23 s’obrirà un procés de retirada d’invitacions. El Coro, de 18 a 20 h, serà el lloc i l’hora en què s’oferiran les localitats als socis, de manera gratuïta. Les que no es retirin, a banda de les 30 que es posen a la disposició del club vallesà, es posaran a la venda el mateix dia 1 a partir de les 19 h –una hora abans que comenci la semifinal– al preu de 6 euros. El Sarrià ha fet també una samarreta commemorativa del partit, a la venda des de dimecres de la setmana que ve per 10 euros. El partit coincideix amb la festa major de Sarrià de Ter i, després, el conjunt juvenil del club farà una botifarrada a la barraca de l’UES amb els tiquets a la venda al Coro i el mateix dia.

“La prioritat és per als socis i, també, per saber de quin aforament disposarem després”, va dir la presidenta del Sarrià, Alícia Garcia, en referència al procés anunciat ahir. El pavelló, recentment remodelat en els fons de les porteries –serveis públics en un i gimnàs i porta d’emergència en l’altre–, té capacitat per a 550 persones. L’entitat suma 250 socis en l’actualitat, tot i que disposa d’una modalitat de carnet familiar que n’augmenta la massa social. “Si ve tothom, omplirem. Però tampoc hi compto”, va dir Garcia, que preveu disposar d’un centenar llarg d’entrades per vendre.

LES DADES

550
localitats
té el pavelló recentment remodelat. Les entrades per als no socis costen 6 euros
23
d’agost
és la data límit dels socis del club per recollir les entrades. Ho podran fer des del dia 16
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)