Natació

El títol es queda a casa

Natació. El Castellfollit va tornar a ser campió de la copa Pirineus, que es va tancar en la cinquena jornada, organitzada pel club vencedor

El CN Castellfollit va conservar el primer lloc de la classificació de la copa Pirineus i va revalidar el títol en la cinquena i última jornada, que es va disputar a la seva piscina. El Castellfollit, vencedor en la categoria masculina i femenina de la darrera cita, tenia 200 punts de marge i va acabar amb 1.847 punts. A més, el 4x50 amb Núria Masó, Núria Rodríguez, Clàudia Oliveras i Laura Nieto va establir el rècord del club. El CN Besalú va ser segon amb 1.597,5 i l’ACEJ La Jonquera, tercer amb 1.118. El CP Flaçà i el CN Santjoanenc, els altres dos conjunts de la competició d’estiu en piscina descoberta, quart i cinquè. La piscina del CN Besalú rebrà, el 19 d’agost, la competició Nedador complert, la penúltima cita del calendari d’estiu a l’aire lliure, que es tancarà una setmana després a la Jonquera amb el Critèrium provincial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)