Tennis taula

Tennis de taula

Sofia Zhang jugarà el top 10 europeu de joves

Tennis de taula. La jugadora del Suris Calella s’enfrontarà amb les millors d’Europa de la seva edat del 8 al 10 de setembre a Anglaterra

La jugadora del Suris Calella Sofia-Xuan Zhang ha aconseguit la classificació per disputar el top 10 europeu de joves que es jugarà del 8 al 10 de setembre a la localitat anglesa de Worcester. Sofia-Xuan Zhang disputarà la prova juvenil i intentarà millorar la novena plaça que va aconseguir en l’edició de l’any passat. La jugadora del Suris Calella ja va aconseguir la tercera posició del top 10 de joves en la categoria cadet l’any 2014.

Sofia-Xuan Zhang ocupa la novena plaça en la llista europea de menors de 18 anys, i les seves rivals en aquest top 10 europeu de joves seran les vuit jugadores que la precedeixen en el rànquing, més l’anglesa Denise Payet que ha estat convidada com a jugadora local. Lluitaran per aquest prestigiós títol la número u de la llista europea sub-18, la romanesa Adina Diaconu –novena del món–, la número dos i flamant campiona d’Europa juvenil, Jing Ning (Azerbaidjan), les russes Maria Taialakova i Anastasia Kolish –subcampiona europea juvenil–, Andreea Dragoman, que també és de Romania, la sèrbia Izabela Lupulesku, la belga Lisa Lung i la bielorussa Daria Trigolos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)