Ciclisme

Esteve i Guillem Cassú triomfen a la Bisbal

Ciclisme. BTT. La primera edició de la cursa de resistència de la festa major de la Bisbal d’Empordà va superar els 50 equips inscrits

L’equip Bicicletes Esteve format per Oriol Colomé i Francesc Freixer va ser el vencedor de la primera edició de la cursa de resistència de la festa major de la Bisbal d’Empordà, organitzat pel Club Ciclista la Bisbal i Esteve Team. La cursa, amb més de 50 equips inscrits entre totes les modalitats, es va disputar sobre un circuit de tres quilòmetres. Colomé i Freixer van ser els primers escratx, amb 18 voltes i un temps de 3h01:23. També van fer 18 voltes els dos millors equips de tres, Tona Bikes d’Albert Pajarols, Sergi Gorchs i Mohammed Amhouche i el Biking Point amb Jordi Boadella, Miquel Sabater i Jordi Vilà; a 5:35 i 7:49 dels vencedors.

El millor individual va ser Guillem Cassú (Linbikes Lefa Team) amb 16 voltes i 3h04:26 i dotzè escratx. Jaume Pereira (Edibikes Megamo) va ser segon també amb 16 i 3h10 i entremig del millor equip mixt de dos –Umbert Almenara i Sílvia Roura (Esteve), quinzens amb 3h09:45– i el de tres –Jordi Pereira, Daniel Reyes i Judith Fores (Linbikes Lefa Team Megamo)–. Natàlia Cebrià (Surià Bicis Figueres) va guanyar l’individual femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)