Voleibol

44 parelles a Pals

Vòlei platja. Héctor García i Álvaro Gimeno, Anna Céspedes i Mireia Mitjà i Fede Corbo i Laura Pallarès guanyen el vuitè torneig de Pals

La vuitena edició del torneig de vòlei platja de Pals va tenir quaranta-quatre parelles entre els quatre grups de competició: masculí or, masculí plata, femení i mixt. Amb les inscripcions completes, van participar en la cita jugadors que competeixen habitualment en els circuits català, estatal i francès. A més, en el torneig també hi va haver la presència en els diversos quadres de jugadors de referència els darrers anys com Santi Aguilera, Guillem Albertí i Lluís Badosa.

Héctor García i Álvaro Gimeno van ser els guanyadors del torneig en la categoria masculina or. En la plata, el triomf va ser per a la parella Marc Sáez-Jordi Olivé. Anna Céspedes i Mireia Mitjà van ser les millors en el quadre femení després de guanyar Júlia Puig i Maria Puig en la final. El triomf mixt va ser per a Fede Corbo i Laura Pallarès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)