Patinatge

Els dies que lluitaran pel podi

Patinatge artístic. Els patinadors de la selecció espanyola i els grups de xou, la majoria catalans, ja coneixen les dates en què hauran de competir en els Roller Games de Nanjing

Els patinadors que formen la selecció espanyola i els clubs de grups de xou, la majoria catalans, que disputaran els Roller Games de Nanjing (Xina) ja coneixen els dies en què lluitaran per pujar al podi, guanyar el títol o aconseguir alguna medalla. La competició de patinatge artístic dels WRG 2017 s’iniciarà el 31 d’agost, i la darrera medalla d’or s’entregarà el 10 de setembre, el dia que finalitzen els mundials de patinatge de la FIRS. A banda dels clubs que disputaran els grups de xou petits i grans, els patinadors de la selecció espanyola disputaran la modalitat de lliure –disc curt i disc llarg–, en les categories júnior i sènior tant masculina com femenina.

Els grups petits de xou seran els primers representants catalans a saltar a la pista del Wutaishan Gymnasium, on es disputaran totes les modalitats, el quart de competició el diumenge 3 de setembre. L’endemà la categoria júnior masculina farà el disc curt i el dimarts 5 serà la data del disc curt júnior femení, i sènior femení i masculí. Els júniors tancaran la seva actuació amb el disc llarg el dijous 7 de setembre, en què Eloi Canals –campió d’Europa júnior–, podria estar al podi. El divendres 8 els flamants campions europeus sènior, Monica Gimeno i Pere Masinyach, completaran la modalitat de lliure amb la seva actuació en el disc llarg i lluitaran per aconseguir una de les tres medalles en joc. El darrer dia de la competició de patinatge artístic i dels Roller Games serà el diumenge 10 amb els grups de xou grans saltant a la pista per cloure el campionat. El CPA Olot, actual campió europeu, tornarà a ser un any més el favorit i lluitarà per aconseguir el seu onzè títol mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)