Rugbi

Vol el primer triomf en el mundial

Rugbi. La selecció espanyola femenina s’enfronta avui amb Itàlia en el darrer partit de la fase de grups i necessita la victòria per tenir possibilitats de lluitar de la cinquena a la vuitena plaça

La selecció espanyola femenina vol guanyar el seu primer partit en el mundial contra Itàlia (avui 15.45 h) en l’últim partit de la fase de grups. La victòria és necessària per intentar entrar en la lluita de la cinquena a la vuitena plaça en la segona fase. Espanya, amb quatre jugadores catalanes, ha perdut els dos primers partits del grup i les italianes també han estat derrotades pels Estats Units (24-12) i Anglaterra (56-13). Totes dues seleccions tenen zero punts i qui guanyi en el seu enfrontament ocuparà la tercera posició del grup i això la podria classificar per lluitar per acabar cinquena. La selecció que perdi acabarà quarta del grup i lluitarà del novè al dotzè lloc.

Com que en el mundial femení hi ha tres grups de quatre equips, els tres primers i el millor segon jugaran les semifinals, i els altres dos segons i els dos millors tercers disputaran del cinquè al vuitè lloc. El pitjor equip que acabi tercer i els tres quarts de cada grups jugaran pels llocs del novè al dotzè del mundial.

La selecció espanyola necessita guanyar Itàlia i, si pot, sumant un punt de bonificació d’atac per quatre o més assajos. Abans de la darrera jornada de grups els dos darrers de cada grup no han aconseguit cap victòria i s’enfronten entre ells: Espanya-Itàlia, Austràlia-Japó i Gal·les-Hong Kong. L’equip australià té un punt de bonificació de defensa i surt amb un petit avantatge. El problema de la selecció espanyola és que ha encaixat molts punts i té un -94 punts en contra, mentre que els rivals estan al voltant del -50. Per això Espanya ha de guanyar amb punt de bonificació i que el que guanyi en els altres partits no l’aconsegueixi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)