Atletisme

Atletisme

Fifa i Guerrero també seran a Birmingham

Atletisme. El lleidatà competirà en els 3.000mal costat de Mechaal i la banyolina, en uns 800 m en què podria fer marca personal

Esther Guerrero, en els 800 m, i Ilias Fifa, en els 3.000 m, s’afegeixen a la llista de catalans que aquest diumenge competiran en la Lliga del Diamant de Birmingham. Adel Mechaal ja havia confirmat dimarts, en un tuit, la seva inscripció en els 3.000 m de la prova britànica, després d’aconseguir el quart lloc en els 1.500 m del mundial de Londres.

Guerrero competirà en uns 800 m amb molt nivell en els quals, si el ritme és l’adequat per a la banyolina, podria fer una nova marca personal. El seu millor registre fins ara és el 2:00.77 que va aconseguir el 14 de juliol en el míting de Madrid, on va ser cinquena. Les referències de la prova seran la nord-americana Charlene Lipsey (1:57.38) i la britànica Lynsey Sharp (1:58.01).

En els 3.000 m, Ilias Fifa intentarà rescabalar-se de la seva mala experiència en els 5.000 m del mundial de Londres. El lleidatà arriba a la cita un mes després de fer la seva marca personal de la distància (7:40.55). Mechaal està cridat a convertir-se en un dels protagonistes de la prova. Compta amb la segona millor marca de l’any de tots els participants (7:35.28), només superat pels 7:35.15 del britànic Mo Farah, i el quart lloc en els 1.500 m del mundial de Londres demostra que es troba en un moment de forma pletòric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)