Més esport

La Ripoll-Vallter es farà dissabte que ve

Ciclisme. El Servei Català de Trànsit no en podia garantir les condicions de seguretat

La tradicional cita, prevista inicialment per a avui, es disputarà finalment dissabte que ve després que fos ajornada. El Servei Català de Trànsit no podia garantir les condicions de seguretat de la cursa com a conseqüència dels últims atemptats i, segons va informar la delegació a Girona de la Federació Catalana a aquest diari moments després d’anunciar-ne l’ajornament, la cita es farà el dia 26 amb les mateixes condicions: sortida a les 16 h a la plaça de l’Ajuntament de Ripoll i 50 quilòmetres fins a l’estació Vallter 2000. El 64è Gran Premi Ripoll, 23è Memorial Fermí Pujol, és un clàssic en el calendari d’estiu.

A Blanes, no

Un altre clàssic previst per a avui era la 35a Caminada Popular Nit de Sant Bonós. L’Ajuntament de Blanes va anunciar que la cita se substituirà per un acte en memòria de les víctimes dels atemptats, que es tornarà l’import de les inscripcions i que no es farà en una altra data.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)