La selecció espanyola juvenil, segona en el mundial

Handbol. Va perdre la final contra França (25-28). Hi havia sis jugadors catalans

La selecció espanyola juvenil va perdre la final del mundial de la categoria i va acabar segona. Espanya, amb cinc jugadors del Granollers i un del Barça, va ser derrotada en la final per 25-28 per França. La selecció espanyola va estar dins del partit en tot moment i en la primera meitat va anar al davant, i es va arribar al descans amb un 13-12. Després de la represa els francesos es van avançar per quatre gols (16-20), però a cinc minuts del final es va restablir la igualtat amb un empat a 24. Pol Valera, del Granollers, va ser el màxim anotador, amb vuit gols. El seu company d’equip Ian Tarrafeta va ser escollit millor central del mundial.