Més esport

Títol per a Jan Frodeno

Triatló. L’alemany establert a Girona, que busca el seu tercer triomf seguit en l’Ironman de Hawaii, va guanyar l’estatal de mitja distància

Jan Frodeno va guanyar el campionat alemany de mitja distància, disputat ahir amb 1.800 metres de natació, 84 quilòmetres de ciclisme i 20 de cursa a peu en el marc de l’Allgäu Triathlon, a Immenstadt. L’alemany establert a Girona, dos dies després de fer 36 anys, va ser el més ràpid amb 3h49:55 i va treure més de 10 minuts als seus perseguidors més immediats: 12 a Roman Deisenhofer i 13 a Christopher Hettich, segon i tercer.

“Els rivals m’han pressionat molt i ho he hagut de donar tot en tot moment. Ha estat molt emocionant tornar a ser campió alemany perquè l’última vegada que ho vaig ser en aquesta prova va ser fa 10 anys” va dir Frodeno, que enfoca la seva temporada per l’assalt al tercer campionat del món de llarga distància, en l’Ironman de Hawaii –el va guanyar el 2015 i l’any passat.