Tennis

tennis

Masters 1.000 de Cincinnati

Esmicola la número dos mundial

Tennis. Garbiñe Muguruza va derrotar Halep (6-1 i 6-0) en la final del Masters 1.000 de Cincinnati i va sumar el seu cinquè títol

La jugadora número dos mundial no va ser obstacle per a Garbiñe Muguruza, que la va esmicolar dins de la pista i va aconseguir la victòria en el Masters 1.000 de Cincinnati, el cinquè títol de la seva carrera. La catalana d’origen veneçolà va guanyar per 6-1 i 6-0 Simona Halep en menys d’una hora (56 minuts) i va evitar que la romanesa se situés com la millor del món, posició que tindria avui si hagués guanyat. Muguruza va derrotar en la semifinal la número u del rànquing mundial, en la final va superar la número dos i es presenta com una de les favorites per a l’US Open que s’iniciarà d’aquí a una setmana.

La quarta cap de sèrie del torneig va començar la final molt centrada i, després de trencar el servei de la seva rival en el segon joc, es va situar amb un 3-0. Halep no sabia com contrarestar el joc de Muguruza i va cedir el primer set (6-1) en vint-i-dos minuts. En el segon set, la catalana d’origen veneçolà va trencar dos cops el servei de la seva rival per situar-se en un altre 3-0. Halep es va despertar en el quart joc i va poder trencar el servei de Muguruza. Van lluitar durant dotze minuts per guanyar el joc, i Muguruza se’l va emportar i Halep es va rendir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)