Ciclisme

Marc Soler

Ciclista català del Movistar

“Em fa ràbia, no ens hem posat d’acord”

Marc Soler (Movistar) va expressar sensacions contraposades al final de la cinquena etapa. Mentre que es va mostrar satisfet per les sensacions físiques que havia experimentat, es lamentava per la mala sort en el moment determinant de l’etapa.

El vilanoví va reconèixer que no s’havien entès per contrarestar el moviment dels escapats: “No ens hem posat d’acord quan han arrencat Lutsenko i Haller i crec que aquesta ha estat la clau i el que ens ha impedit disputar l’etapa. Fa ràbia veure que per una falta d’entesa escapa la possibilitat de guanyar, però així són les coses i ho intentarem una altra vegada.” Per contra, va reconèixer que les sensacions havien estat “molt millors”. “Ja vaig dir que de mica en mica creia que aniria agafant el ritme. Estic veient com estic cada dia i veurem com acaba això, que encara queda molt. Per mi ja sabíem que era una Vuelta per aprendre i veure com és la cursa, i de moment les coses estan força bé.”

D’altra banda, el vallesà David de la Cruz (Quick-Step) va manifestar que estava content malgrat haver cedit temps a l’ermita de Santa Llúcia. “Són rampes que sempre em costen i estic content perquè no he perdut gaire temps.” Va dir que no vol pensar en una posició final concreta, però que està millor que l’any passat.

ELS PROTAGONISTES

Per una falta d’entesa ha escapat la possibilitat de guanyar l’etapa
Marc Soler
ciclista català del Movistar
No vull pensar en una posició final concreta, però estic millor que l’any passat
David de la Cruz
ciclista català del quick-step
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)