Hoquei sobre herba

Bon pas per ser cinquena

Hoquei sobre herba. La selecció espanyola femenina va derrotar Escòcia (2-1) en l’europeu i demà amb un empat contra Irlanda s’asseguraria finalitzar en el cinquè lloc

La selecció espanyola femenina va fer un bon pas per acabar l’europeu que es disputa a Amsterdam en la cinquena posició. Espanya, amb vuit catalanes, va derrotar per 2-1 Escòcia i ocupa la primera posició del grup de la cinquena a la vuitena plaça. En l’altre partit del grup, Irlanda va derrotar la República Txeca per 3-1. El conjunt estatal és primer amb sis punts, les irlandeses tenen quatre punts, mentre que les escoceses en sumen un i les txeques cap. El setè i el vuitè classificats perdran la categoria. Espanya es va assegurar la permanència amb la victòria contra Escòcia. Irlanda, que s’enfronta demà a la selecció espanyola (12.15 h), necessita un punt per mantenir-se, i a Espanya li serveix l’empat per acabar cinquena.

Contra Escòcia la selecció espanyola va fer un bon primer quart i en el minut 12 Begoña García va fer l’1-0 amb què es va arribar al descans. En els últims minuts del tercer quart les escoceses van empatar de penal. A falta de cinc minuts, la catalana Carlota Petchamé va anotar el gol de la victòria.