Handbol

Handbol

L’Augi arrenca la pretemporada

Handbol. Els sarrianencs juguen avui contra el Sant Esteve de Palautordera el primer partit i l’entrenador, Carles Morales, treu importància al duel de la supercopa contra el Granollers

L’Augi Sarrià juga aquest vespre contra el Sant Quirze (a les 9 h) el primer partit d’una pretemporada que estarà marcada pel duel de les semifinals de la supercopa catalana contra el Fraikin Granollers, el dia 1.

L’entrenador, Carles Morales, admet que el duel genera molta il·lusió però que no arribarà en el millor moment. “Estarem molt cansats a causa de la gran càrrega d’entrenaments. “Sortirem a competir però ni el nostre estat físic ni el nostre nivell de joc seran els adequats.” Tot i ser un gran rival, el partit contra el Granollers serà “un partit més de pretemporada” que servirà al conjunt de Sarrià de Ter per continuar preparant l’inici de temporada.

Pel que fa a aquesta pretemporada, el conjunt gironí entrenarà, excepte el cap de setmana, cada dia per assolir un bon nivell de joc i físic abans de començar la lliga. Per complementar el primer equip, Carles Morales s’ha endut fins a sis jugadors del planter que, a més de participar en la pretemporada, podrien tenir “força minuts durant l’any”.

Pel que fa a les altes i a les baixes, Morales dona per tancada la plantilla i apostarà pel planter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)