Esquí

Així li va la pretemporada a la FAE

Pensant amb l’inici de la pròxima campanya d’hivern, els diferents equips de la FAE federació Andorrana d'Esquí) treballen la part física i tècnica de cara al que ha de venir. En totes les disciplines l’activitat seguirà durant el mes d’agost i setembre.

Pel que fa a Alpí: Els esquiadors d’alpí han estat combinant al llarg e l’estiu diferents estades de neu amb treballs físics i el descans oportú per iniciar una nova fase de la pretemporada. L’equip masculí B d’esquí alpí ha estat d’estada a Les Deux Alpes, mentre que l’equip B marxarà el pròxim 26 d’agost a Xile. Així mateix, Mireia Gutiérrez és a Saas Fee, lloc on arribaran també en els pròxims dies les components de l’equip femení B.
 
Pel que fa a Fons: L’equip de Joan Erola, amb Irineu Esteve i Carola Vila, continua amb la preparació de la temporada als Pirineus, combinant Andorra amb Font Romeu.
 
En SBX: Maeva Estévez ha estat entrenant en neu amb un bloc específic i ara se centrarà en un altre de físic per tornar a la neu a l’octubre. Per la seva part, Lluís Marín continua el seu procés de recuperació i es previst que, si tot continua bé, pugui tocar neu al mes de novembre, tot i que sempre dependrà de la seva evolució.
 
En Freestyle: Segueix la recuperació de Carlitos Aguareles-Loan i mentrestant s’ha dut a terme la segona estada de la temporada a Saas Fee amb Pau Rabassa (equip FAE, 16 anys) i Nil Brocart (no és FAE, sinó que forma part d’un programa de seguiment). Les condicions d'entrenament dels 10 dies han estat molt bones ja que l’snowpark té molt bones condicions per entrenar amb la línia de dos salts de 18 metres. Es tracta d’un parc que se semba molt a un circuit de competició. Josep Gil, tècnic: “El nivell tècnic que ha assolit Pau aquest temps és molt bo i esperem que els resultats siguin bons. Els entrenaments de l'estiu al 360Xtrem també han sigut molt bons ja que amb la nova rampa podem interpretar molt bé un salt amb neu. Pau comença la seva temporada amb molt bona forma”.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)