Voleibol

Els campions de la platja

Voleibol. Sergi Reñé i Pol Vila i Marta Garcia i Marta Galceran van guanyar el títol català a Empuriabrava en la final del Volei Tour 2017

Marta Garcia i Marta Galceran i Sergi Reñé i Pol Vila van guanyar la gran final del Vichy Catalan Volei Tour 2017, disputada el cap de setmana a Empuriabrava amb 400 espectadors veient les finals en directe. La prova tancava la temporada d’estiu després de set proves per tot el litoral català, tenia premis de 10.000 euros i servia per decidir els campions de Catalunya. La final masculina es va decidir en el desempat, 16-14 a favor de Sergi Reñé i Pol Vila contra Agustín Correa i Francesc Plaza. El partit pel tercer lloc el van guanyar Cairus Renzo i Nico Zanotta. Marta Garcia i Marta Galceran van guanyar Kadri Puri i Meche Arend en dos sets i Virginia Carmona i Rebeca Fernández van completar el podi.

La parella perfecta del campionat, que premiava el millor i la millor jugadora, va ser per a Pol Vila i Marta Galceran.