Patinatge

Eliminats per França

Hoquei en línia. La selecció espanyola masculina cau en els quarts (4-2) del mundial, tot i els gols dels catalans Xavi Porqueras i Edu Requena

La possibilitat que la selecció espanyola masculina aconsegueixi medalla en el mundial que es disputa dins dels World Roller Games, a Nanjing, es va esvair ahir, després que caigués en els quarts de final de la competició contra la selecció de França. Renaud Crignier va inaugurar el marcador, en el minut 8, i Benjamin Tijou va augmentar la diferència abans del minut 15. El català Xavier Porqueras va escurçar la distància de seguida, però els francesos van respondre amb un altre gol, signat per Jolan Duclos, i, encara que un altre català, Edu Requena, va tornar a posar l’equip estatal a un sol gol, França no va trigar a marcar. Va ser un altre cop Crignier, que va fer el 4-2 definitiu.

Avui arriba el torn de l’equip femení, que s’enfrontarà en la semifinal del torneig amb la República Txeca, a les 8.30, hora catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)