Futbol sala

Futbol sala

Copa Catalunya

Revalida el títol

Copa Catalunya. El Penya Esplugues Gironella supera el Femisport Palau amb dues jugades a pilota aturada en la segona meitat

femisport 0 p. esplugues 2

FEMISPORT PALAU CFS:Mariona Solà, Mariona Olivella, Marta Collado, Anna Burgaya, Estefa Jémez, Ingrid Carrillo, Anna Escribano, Marta Luján, Sandra Torres, Lydia Abellán i Ingrid Vieites.AE PENYA ESPLUGUES:Noelia Guerrero, Laia Beltran, Estela Cantero, Arantxa Medina, Sandra Rovira, Cèlia Catà, Helena Roig, Berta Velasco, Pilar Ribes, Marta de los Riscos, Laura Oliva, Zoe Juanes, Nerea Vilalta, Marta González, Raquel Raventós i Júlia VidalGOLS:0-1 (21’) Oliva. 0-2 (37’) Roig.ÀRBITRES:Benjumea i López.PÚBLIC:Unes 730 persones.

El Penya Esplugues Gironella va revalidar el títol de la copa Catalunya en una final ajustada contra el Femisport Palau que es va resoldre gràcies a dues jugades a pilota aturada en la segona meitat.

En la primera part el domini de joc va ser altern, tot i que les millors oportunitats van ser per a l’equip berguedà. L’equilibri es va trencar en els primers 50 segons després de la represa amb una falta directa executada per Laura Oliva. La resposta vallesana va arribar a través d’Ingrid Carrillo, però el seu xut es va estavellar al pal. La portera del Gironella, Noelia Guerrero, que ahir posava fi a la seva carrera esportiva, va guanyar protagonisme amb algunes aturades de mèrit. El partit era obert, però un penal convertit per Helena Roig va suposar la sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)