Patinatge

Les noies cauen en la final

Hoquei en línia. La selecció espanyola femenina, amb un bon grapat de catalanes, perd (0-1) contra els Estats Units la final del mundial

La selecció espanyola femenina es va haver de conformar amb la medalla de plata en caure, ahir, per la mínima contra els Estats Units en la final del primer mundial d’hoquei en línia, que s’ha disputat a Nanjing, dins dels World Roller Games. Un gol de Kyla Sanders va decidir el partit en la segona part, quan faltaven 10 minuts per al final. L’enfrontament va ser molt igualat i l’equip estatal no va poder repetir contra les nord-americanes la victòria que havia aconseguit en la primera fase i va perdre pel mateix resultat (0-1). Tot i així, el balanç del conjunt entrenat per Philippe Boudreault i Jari Nieminen, amb majoria de jugadores catalanes, és molt positiu. La selecció masculina, per la seva banda, va golejar Letònia (3-10), va acabar cinquena i va assegurar la seva presència en el Pool A en el proper compromís mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)