barça

El mur de Pascual, sòlid

Handbol. El Barça Lassa va construir el segon triomf en la lliga a partir d’una gran defensa i de les aturades de Pérez de Vargas abans del debut en la lliga de campions

OSCA 17 BARÇA LASSA 23

OSCA:Arguillas, Teixiera (3), Val (1), Carmona (2p), Adrían Pérez (1), Carró (1), Félez (4), Oier García (2), Marcelo (1), Mira (1), Zungri (0), Garzo i Bonano (1)BARÇA LASSA:Pérez de Vargas, Víctor Tomás (3), Raúl Entrerrios, Sorhaindo (1p), Ariño (3), Valero Rivera (2), N’Guesan (3), Syprzak (5), Borges (1), Dolenec (3), Dika Mem (1), Viran, Yanis Benue, Gómez, Jallouz (1)i Ristovki.PARCIALS:1-1; 3-2; 3-5; 5-8; 6-10; 6-12; 8-14; 9-17; 11-19;13-22; 15-22 i 17-23.ÀRBITRES:Pérez i Castillo. Van excloure Val i Bonano (Osca) i Syprzak i Entrerríos (Barça).PÚBLIC:2.200.

La propera (23-09-17)

Anaitasuna-Teucro; Guadalajara-Port Sagunt; Zamora-Osca; Barça Lassa-Puente Genil; Bidasoa-Ademar; C. Encantada-Benidorm; Morrazo Cangas-La Rioja; Fraikin Granollers-Valladolid

El Barça Lassa va sumar el segon triomf en la lliga Asobal a la pista de l’Osca en un partit en què l’equip blaugrana va mostrar una gran solidesa defensiva just abans del debut europeu, diumenge a Alemanya, contra el Rhein-Neckar Löwen.

Tot i la inferioritat manifesta, els de casa van començar bé el partit (3-2), però quan els de Xavi Pascual van concentrar-se van poder recuperar pilotes i córrer al contraatac situant un parcial de 0-5 (3-7). L’MVB de la temporada passada, Pérez de Vargas –45 per cent d’aturades– hi va col·laborar amb excel·lents aturades. Tot i la superioritat, al Barça li va faltar fluïdesa en atac contra la defensa 6-0 tancada dels locals, l’assignatura pendent encara dels llançadors blaugrana. El porter local, Arguillas, també va emergir com a figura destacada i amb deu aturades en 30 minuts va minimitzar els danys del seu equip, que només va fer un gol en els últims dotze minuts. En el descans, el partit semblava resolt (6-12), i més per la constant energia que Pascual exigia als seus jugadors.

En la segona part, la superioritat encara es va fer més manifesta, sobretot en els primers minuts, en què la diferència va arribar als deu gols (9-19, minut 42). Els locals, no obstant i això, no van abaixar els braços i amb una major pressió defensiva van retallar la diferència fins als sis gols finals.