Lliga Asobal

El Granollers perd després de tenir cinc gols a favor

Handbol. L’equip vallesà, molt superior en la primera part, veu com l’Helvetia Anaitasuna li eixuga una clara diferència després del descans

ANAITASUNA 28 GRANOLLERS 27

ANAITASUNA:Sergey Hernández, Gastón (2), Dias (5), Chocarro (3), Ugarte (5), Dos Santos (2) i Nantes -equip inicial-; Bazán (4), Martínez, Etxeberria (1), Cereta, Goñi (2), Aguirrezabalaga (4) i Nordlander (p.s.).GRANOLLERS:Almeida, Cabanas (6), Bernatonis (5), Edgar Pérez (5), Bela, Cañellas (1) i Da Silva (2) -equip inicial-; Ferrer, García, Adrià Figueras (6), Vukasin, Reixach (1) i Álex Márquez (1).PARCIALS:.2-1, 4-6, 6-10, 8-12, 11-15, 13-17 (descans), 16-18, 17-20, 20-21, 22-24, 26-24 i 28-27ÀRBITRES:Jorge Escudero i Jesús Escudero. Exclusions: Martínez (22’), Gastón (56’) i Chocarro (59’), pels locals. Cañellas (29’), García (38’), Da Silva (51’) i Figueras (54’), pels visitants.PÚBLIC:Pavelló Anaitasuna (Pamplona). 850 espectadors.

La propera (23-09-17)

Anaitasuna-Teucro; Guadalajara-Port Sagunt; Zamora-Osca; Barça Lassa-Puente Genil; Bidasoa-Ademar; C. Encantada-Benidorm; Morrazo Cangas-La Rioja; Fraikin Granollers-Valladolid

El Fraikin Granollers va deixar escapar ahir una oportunitat immillorable de guanyar a la pista de l’Helvetia Anaitasuna i, tot i aconseguir un avantatge de cinc gols en la primera part, va acabar perdent. Vallesans i navarresos van protagonitzar un duel emocionant, amb alternances, que es va anivellar al final i va caure del costat dels locals després d’una meritòria remuntada. Va entrar molt millor en el partit el Granollers. César Almeida es mostrava impermeable sota els pals, la connexió de la primera línia amb els pivots funcionava i Adrià Figueras i Rolandas Bernatonis trobaven el gol. Tot plegat provocava diferències d’entre quatre i cinc gols a favor del conjunt català. Juanto Apezetxea, el tècnic de l’Anaitasuna, es veia obligat a demanar dos temps morts que no van evitar que s’arribés al minut 30 amb un clar 13-17. A més, la tornada d’Álex Márquez a la pista, vuit mesos després que es lesionés, feia més gran el somriure dels granollerins. Però el panorama va canviar després del descans. Aprofitant la superioritat que tenia en els primers minuts, per una exclusió de Marc Cañellas al final del primer temps, l’Anaitasuna va retallar la diferència fins a situar-la entre un i dos gols. Molt millor en defensa que en la primera mitja hora, amb un Nordlander esplèndid, els navarresos van empatar quan faltaven vuit minuts (24-24). Des d’aleshores fins al final, la davallada del Fraikin va ser inaturable, fins al punt que el seu rival va rematar la remuntada amb un parcial de 5-1 que va situar un 26-24 en el marcador que, finalment, va quedar en 28-27.