Tennis

Granollers ressuscita

Tennis. El català, que no guanyava un partit ATP des de l’abril, es va desfer de l’italià Bolelli en el primer partit del torneig de Metz

Marcel Granollers (135è de l’ATP) va trencar ahir en el Moselle Open de Metz –indoor i pista dura– la seva mala ratxa i va obtenir un triomf revitalitzador i molt treballat per 7-6 (9), 3-6 i 7-6 (8) en dues hores i 41 minuts contra l’italià Simone Bolelli (204è). Granollers no havia guanyat cap partit de torneig ATP –havia vençut duels en tornejos challenger– des que es va desfer del tunisià Malek Jaziri en la primera eliminatòria del Barcelona Open Banc Sabadell l’abril passat. El barceloní suma d’aquesta manera el quart triomf del curs en 18 partits disputats. El seu rival en la segona eliminatòria serà el francès Benoit Paire. La consistència amb el servei va ser una de les bases del triomf del català, que en les restades, en canvi, va malbaratar les set oportunitats de trencar el servei del seu rival de què va disposar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)