Supercopa d'Espanya

El Terrassa i el Mataró, a semifinals

Waterpolo. Jugaran aquesta tarda contra els dos favorits, el Sabadell i l’Atlètic Barceloneta

CN TERRASSA 13 SANT ANDREU 9

CN TERRASSA:Aguilar, Sanahuja (3), Mora (2), Alarcón, Ò. Aguilar, De la Fuente, Sánchez (3), Salvador, Pérez, Galeev (2), Rodríguez (1), Pericas (2) i Albacete..CN SANT ANDREU:Santís, Veenhuis (1), Puigbet, P. Vergara, Barnils, Tenorio, Barroso (1), R. Vergara (4), Brugë, Gracia, Peisson (3), Coloma i Carrasco.PARCIALS:3-1, 3-3, 3-4 i 4-1.ÀRBITRES:Teixidó i Cerezo.

CN MATARÓ 7 CN BARCELONA 6

QUADIS CN MATARÓ:Lloret, Veich, Puig, Corbalán (1), Fernández (2), Mínguez (1), Loste, Ruiz, Codina (1), Barbena, Bertrán, Yálñez (2) i Casabella.CN BARCELONA:Lorrio, Davie (1), Zinurov, R. Valera, F. Valera (1), Estellar, Nispeling (1), Morato, Gomà (2), Mérida, Van Ijperen (1) i Aguirre.PARCIALS:3-2, 0-0, 3-1 i 1-3.ÀRBITRE:Ortega.

El CN Terrassa i el Quadis CN Mataró van classificar-se ahir per a les semifinals de la Supercopa, que es disputa a la piscina Pere Serrat, en imposar-se respectivament al Sant Andreu i al CN Barcelona. Aquesta tarda es decidiran els finalistes en els duels Terrassa-Sabadell (16 h) i Mataró-Barceloneta (17.30 h).

En el primer partit el CN Terrassa va haver de suar per desfer-se de l’equip local, que fins a l’últim quart es va mantenir dins el partit. El duel va començar amb un gol del francès Peisson, una de les cares noves del Sant Andreu. Els vallesans van capgirar el marcador amb gols d’Oriol Rodríguez, Pericas i el jove Sanahuja, una de les sensacions de l’últim europeu juvenil. En el segon quart els terrassencs, que venien de quedar eliminats a Europa, van sortir disparats i un altre parcial de 3-1 va començar a sentenciar el partit (6-2). Els de Dani Ballart, però, no van abaixar els braços i amb gols de Venenguis i Barroso, de penal, van arribar vius al descans (6-4). Vergara, el més incisiu del Sant Andreu, va fer el 6-5 i l’intercanvi de cops va continuar fins al 9-8 al final del tercer quart. Vergara va fer el 9-9 i l’afició local va creure en la remuntada, però Sanahuja, amb dues dianes seguides, i Sergi Mora van posar les coses al seu lloc.

En la segona semifinal el Mataró també va haver de treballar de valent fins als darrers minuts per tombar el CN Barcelona, que en l’últim quart va creure en la remuntada gràcies a Van Ijperen, que va situar els barcelonins a un gol dels maresmencs, que van saber resistir.