Futbol sala

El Catgas s’estavella a Jaén

Futbol sala. Els andalusos, molt efectius, van golejar els colomencs

JAÉn 6 CATGAS 3

JAÉN PARAÍSO INTERIOR:Dídac, Mauricio, Boyis, Alan Brandi i Chino –cinc inicial–; Campoy, Dani Martín, Caralitos i Bingyoba.CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Cristian., Ari, Iago Míguez, Corso i Ximbinha –cinc inicial–; Pablo del Moral, Juanki, Mario i Javi Rodríguez.GOLS:1-0 (9’) Campoy. 1-1 (13’) Ximbinha. 2-1 (15’) Chino. 3-1 (20’) Iago Míguez en pròpia porta. 4-1 (28’) Chino. 5-1 (31’) Campoy. 5-2 (33’) Ximbinha. 5-3 (38’) Iago Míguez. 6-3 (38’) Chino.ÀRBITRE:Moreno i Gómez.

El Catgas no acaba d’arrencar en aquesta lliga. El conjunt colomenc, que va empatar en el debut, va veure com un efectiu Jaén els privava del primer triomf en la competició de la regularitat. Els colomencs no van trobar la fórmula per perforar la porteria de Dídac i, tot i la revifalla a les acaballes del partit amb gols de Ximbinha, el més actiu, i Iago Míguez, no van inquietar un Jaén molt sobri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)