Supercopa d'Espanya

El Terrassa es guanya la final

Waterpolo. Els egarencs s’emporten el derbi vallesà i es jugaran el títol de la supercopa contra el Barceloneta, que va derrotar clarament el Mataró

BARCELONETA 14 CN MATARÓ 5

AT. BARCELONETA:Dani López, Famera (2), Granados (2), Munárriz (1), Vrlic, Larumbe (2), Paul (2), Fernández (2), Tahull, Perrone (1), Mallarach (1) i Bustos (1).QUADIS CN MATARÓ:Lloret, Andrés (1), Puig, Corbalán (2), Fernández (1), Minguez, Loste, Codina, Barbena, Bertran i Yáñez (1).PARCIALS:4-1, 1-1, 3-1, 6-2.ÀRBITRES:Jaumandreu i Ortega.

CN SABADELL 5 CN TERRASSA 6

CN SABADELL:Motos, Cabanas (2), Carrillo, Matoso, Gorria, Bustos, López-Escribano (1), Muller (1), Fenoy (1), Gallego i Carrasco, .CN TERRASSA:I. Aguilar, Sanaüja (2), Mora, O. Aguilar, De la Fuente (1), Sánchez (1), Salvador, Pérez, Galeev (1), Rodríguez (1) i Pericas.PARCIALS:2-1, 0-3, 2-0, 1-2.ÀRBITRES:Ortega i Teule.

L’Atlètic Barceloneta i el CN Terrassa disputaran aquest migdia, a les 13 hores, la final de la supercopa després de superar, respectivament, el Quadis CN Mataró i el CN Sabadell en la semifinal. Els primers ho van fer amb molta superioritat, com ho demostra el 14-5 final, mentre que el Terrassa va sorprendre el seu rival vallesà en un derbi molt igualat. Va quedar demostrat el bon estat de forma dels egarencs, que van començar marcant. Tot i així, el Sabadell es va imposar en el primer quart per 1-2. En el segon, els de Dídac Cobacho van ser prou superiors en defensa i en atac per clavar un parcial de 3-0. El 4-2 amb què es va arribar al descans es va equilibrar en el tercer període per l’equip que entrena Chava Gómez, però el Terrassa va ser qui millor va gestionar la situació en el quart definitiu, que va dominar (2-1) per guanyar el partit i aconseguir un merescut lloc en la final d’avui. Dos gols seguits dels terrassencs ho van deixar tot dat i beneït quan faltava un minut i 36 segons. L’últim gol, marcat per Cabanas pel Sabadell, va arribar massa tard.

La segona semifinal va tenir un dominador clar, l’Atlètic Barceloneta, que va golejar el Quadis CN Mataró. L’equip de Chus Martín ja va entrar en el partit amb autoritat, per això va col·locar un clar 4-1 al marcador al final del primer quart. Els de Beto Fernández van aguantar en el segon acte i van aconseguir mantenir la distància de tres gols (5-2) en arribar al descans. Però en el tercer quart el Barceloneta va prémer l’accelerador i es va escapar fins a assolir una diferència de cinc gols (8-3). En l’últim període, amb el duel sentenciat, els maresmencs van abaixar els braços i el campió de lliga no va perdonar (6-2), i va establir un resultat final de 14-5 que li permetrà, aquest migdia, defensar el títol de campió de la supercopa que també va aconseguir la temporada passada.