Waterpolo

Waterpolo

Supercopa d'Espanya

El Barceloneta no hi entén, en supersticions

Waterpolo. El conjunt mariner alça la seva tretzena supercopa després d’haver superat el Terrassa amb una gran actuació de Perrone i Mallarach

BARCELONETA 9 TERRASSA 4

CN ATLÈTIC BARCELONETA:Martín Famera, Álvaro Granados, Alberto Munarriz (1), Vrlic, Marc Larumbe, Nikolas Paul, Fran Fernández (1), Roger Tahüll (1), Perrone (2), Blai Mallarach (4), Alejandro Bustos i Miquel Linares.CN TERRASSA:Iñaki Aguilar, Bernat Sanahuja (1), Sergi Mora (1), Ricard Alarcón, Óscar Aguilar, Alex de la Fuente, Francesc Sánchez (1), Marc Salvador, Jordi Pérez, Donat Galeev (1), Oriol Rodríguez i Agustí Pericàs.MARCADOR:0-1, 4-0, 3-2 i 2-1.ÀRBITRE:Teixidó i Jaumeandreu.PÚBLIC:Unes 300 persones a les piscines Pere Serrat de Sant Andreu.

No hi entén, en supersticions, el CN Atlètic Barceloneta. El conjunt mariner va alçar ahir la seva tretzena supercopa d’Espanya i continua comandant amb mà de ferro el palmarès de la competició. És la tercera consecutiva i només el CN Sabadell, en tres ocasions, i el CN Sant Andreu han pogut treure-li de les mans el títol en les disset edicions que s’ha disputat. El que va aconseguir ahir a les piscines Pere Serrat de Sant Andreu és el primer títol oficial que s’embutxaca l’Atlètic Barceloneta en la temporada que tot just comença. A més, els mariners van guanyar la seva desena copa Catalunya fa un parell de setmanes.

Ahir, tot i un bon inici dels vallesans, el Terrassa no va poder fer gaire cossa contra el potencial mariner. Sobretot, de Felipe Perrone i de Blai Mallarach, MVP de la final amb quatre gols, que van comandar l’atac dels barcelonins. Una diana de Sergi Mora en el primer període va avançar els vallesans, que, tot i això, van poder gaudir ben poc de l’avantatge. La rèplica del Barceloneta que dirigeix Chus Martín va ser fulminant. Un magnífic llançament des de la distància de Felipe Perrone iniciava un contundent parcial de 4-0 que seria pràcticament definitiu. Blai Mallarach, que està en un magnífic en el seu retorn a les piscines estatals després del seu periple per Europa, s’afegia a l’ofensiva amb les seves primeres dianes en la final d’ahir.

No va poder reaccionar el Terrassa de Dídac Corbacho en l’inici del tercer període i Fran Fernández eixamplava les distàncies amb el cinquè gol dels mariners. Es complicava molt la final per al conjunt vallesà, que mai va baixar els braços, tot i veure-ho cru. Bernat Sanahuja va retallar distàncies (4-2) amb una diana en el tercer quart però el Barceloneta va respondre mitjançant Mallarach amb un gol al límit del període que li va permetre mantenir el marge de quatre dianes de diferència. El conjunt barceloní dominava amb força en tots els aspectes del joc. No va deixar opcions per a la sorpresa el conjunt mariner, que va rematar la feina en el darrer període. Mallarach, amb el seu quart gol, va posar la cirereta a un magnífic partit. Tretzena supercopa, tercera consecutiva, per a un Atlètic Barceloneta que ha començat molt fort la temporada i que segueix dominant amb força el waterpolo estatal. El rendiment dels mariners no hi entén, en supersticions.

LES REACCIONS DELS PROTAGONISTES

Els equips ens aguanten en els dos primers quarts i es tracta d’anar fent el nostre joc per acabar imposant-nos després
En el tercer i quart període hem dominat tots els aspectes del joc, i d’aquí la diferència
Chus Martín
entrenador CNAB
2017 Atlètic Barceloneta
2016 Atlètic Barceloneta
2015 Atlètic Barceloneta
2014 CN Sant Andreu
2013 Atlètic Barceloneta
2012 CN Sabadell
2011 Atlètic Barceloneta
2010 Atlètic Barceloneta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)