Més esport

Laura Gómez i Joan Ruvireta, els primers

Triatló. L’estrena del Sailfish Costa Brava by Sands Beach Active va tenir 740 participants a La Ballena Alegre en dos dies

El Sailfish Costa Brava by Sands Beach Active va aplegar en la seva primera edició 740 participants aquest cap de setmana, amb la base d’operacions al càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador. Laura Gómez i Joan Ruvireta van estrenar el palmarès de la mitja distància, la Half (1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i mitja marató a peu), mentre que Jordi Montraveta i Anna Noguera van ser els vencedors de la Ballena (1.900, 45 i 10).

Joan Ruvireta (CN Vic-ETB) va guanyar la distància reina de la cita amb un temps de 3h42:55 (23 minuts nedant i 1h10 a peu). Iñaki Baldellou (Minorisa) va ser segon a 1:11 amb un parcial d’1h08:21 en la mitja marató. Xavier Torrades (Reus Ploms) va tancar el podi amb 3h46:15 i la sub-23 Laura Gómez (Ferrer Hotels) va ser la 21a absoluta i millor en categoria femenina amb 4h09:13. Esther Hernández (Reus Ploms) i Elise Maury (Fasttriatlon) van completar el podi femení en els llocs 42 i 43 –Núria Peix (Vic-ETB, en el 45, va ser quarta.

Jordi Montraveta (Fasttriatlon) i Anna Noguera (Igualada) van ser els vencedors de la distància Ballena, lleugerament superior a l’olímpica en els dos primers segments. Albert Moreno i Guillem Montiel van ser segon i tercer mentre que el podi femení el van completar Juliana Villasante i Bàrbara Rubio.

Antonio Roldán i Anna Flaquer van guanyar l’aquatló dissabte, disputada amb 1.000 metres de natació i 5 quilòmetres a peu. També dissabte es van fer les proves infantils, que volien enfortir la vinculació entre esport i família. El càmping La Ballena Alegre va rebre els participants divendres amb una pasta party i, diumenge, va tancar la cita amb una paella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)