Més esport

Atletisme

Mechaal, el més fort a la milla de Berango

Atletisme. El palamosí iguala el rècord de la prova (4:18) i Esther Guerrero es queda a un segon del triomf femení

El palamosí Adel Mechaal (New Balance) va imposar-se dissabte en la 30a edició de la milla internacional de Berango, la més prestigiosa del calendari estatal. El migfondista català, a més, va igualar la millor marca de la prova amb 4:18. Mechaal ja s’havia imposat en la prova el 2016. En la cursa femenina la banyolina, Esther Guerrero va quedar segona, a un segon de la campiona Solange Pereira.

Mechaal no va trigar a posar-se líder de la cursa i imposar un ritme fort. El recordista català tenia al costat altres internacionals de nivell, com Manuel Olmedo, Ilias Fifa i Rui Silva. Amb tot, el seu principal rival va ser Saúl Ordóñez, que va resistir el ritme de Mechaal fins als últims metres. El públic va animar el català en els últims metres perquè rebaixés el rècord de la prova, però li va faltar un segon per fer-ho.

En la cursa femenina, Guerrero va liderar la prova fins als 400 m. Llavors, Pereira es va situar primera però la banyolina va resistir el ritme de la vencedora del 2016, que competia en la seva distància ideal. Finalment Guerrero es va quedar a un segon de la vencedora enganxada a la tercera, Marta Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)