Futbol sala

Futbol sala

Lliga

Ferrão, de festa al Palau

Futbol sala. El pivot blaugrana celebra avui davant el seu públic, en el partit que enfronta el Barça Lassa i el Naturpellet Segovia, el centenar de gols que va culminar dimarts passat a Ferrol

Ja no hi ha ningú que no es rendeixi a les habilitats de Ferrão. El pivot blaugrana, que enguany viu la seva quarta temporada vestit de blaugrana, és un dels grans arguments ofensius d’un Barça Lassa que avui rep (21.15 h, Esport 3) el Naturpellet Segovia al Palau. Davant la seva afició, el brasiler celebrarà el centenar de gols que va aconseguir dimarts passat amb els dos gols a la pista de l’O Parrulo de Ferrol. “És clar que ens dona molt gol però també és el més desequilibrant de la lliga. És capaç de fer-li un desastre a qualsevol equip perquè és molt complicat d’aturar”, va analitzar ahir el seu entrenador, Andreu Plaza, que també considera que ha fet un salt qualitatiu a nivell defensiu i mental. “Eren les seves assignatures pendents quan va arribar. A Ferrão el peguen molt i surt sempre perjudicat de les lluites amb els seus defensors perquè, a la mínima, li ensenyen targeta. Ha millorat perquè fa menys faltes i perquè defensa millor”, va confirmar Plaza. Després de marcar el gol 100 i el 101 a Galícia, el brasiler, que ja és pitxitxi de la lliga amb sis gols i que va pel bon camí per reeditar el guardó aconseguit la temporada passada, pot ampliar les seves xifres avui al Palau.

Al davant, el Barça hi tindrà el Naturpellet Segovia, equip acabat d’ascendir. Els blaugrana aspiren a sumar el cinquè triomf consecutiu per mantenir el lideratge just abans de disputar la main round de la UEFA Futsal Cup.

Plaza, “preocupat”

“El que vaig viure diumenge no ho podré oblidar. Em va recordar èpoques passades. La desproporció amb què van actuar les forces de seguretat de l’Estat són inacceptables”, va analitzar el tècnic en referència a la situació política del país. “No sé com acabarà la història però no té bona pinta. No m’agrada la situació perquè no hi veig una sortida clara”, va dir Andreu Plaza, ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)