Esports de muntanya

Baqueira, Boí-Taüll i Font Romeu, les primeres estacions en anunciar data d'obertura

Masella no ha posat data, però obrirà el primer dia de novembre o desembre que les condicions ho permetin

Queden menys de 60 dies per a l'inici d'una nova temporada de neu i les estacions d'esquí comencen a anunciar dates d'obertura. Ahir va ser Font Romeu la que va anunciar data d'obertura i ho va fer via xarxes socials, fixant la data d'inici en el dissabte 2 de desembre.

També Boí-Taüll té la intenció d'obrir el mateix cap de setmana que Font Romeu, però un dia abans, el divendres 1 de desembre.

Una altra de les estacions que també preveu data d'obertura és Baqueira, si bé no s'ha comunicat de forma oficial (s'anuncia al web Infonieve.es) i  sembla que l'aposta és fer-ho una setmana abans, o sigui, el dissabte 25 de novembre.

I finalment Masella, l'estació que mai posa data perquè el cert és que sempre obre el primer dia que les condicions ho permetin. L'estació cerdana ho farà tan bon punt tingui la possibilitat d'obrir un telecadira i un mínim de dues pistes. En els darrers anys la zona de Coma Oriola ha estat el primer sector per a l'esquí en reunir condicions per obrir al Pirineu, i sovint ho ha fet gràcies a la xarxa d'innivació instal·lada en aquest sector, a la cota alta en què es troba i al fet que disposa d'accés independent per carretera.

La carrera de cada tardor per obrir es pot dir que ja ha començat amb 4 estacions catalanes a la línia de sortida. Algú fa apostes?

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)