Waterpolo

Waterpolo

Supercopa d’Espanya

L’Astralpool Sabadell defensarà l’hegemonia

Waterpolo. Demà es disputen les semifinals de la supercopa estatal entre La Sirena i el Sant Andreu i el Sabadell i el Madrid Moscardó

L’Astralpool Sabadell és l’únic equip que figura en el palmarès de la supercopa d’Espanya, que es va inaugurar el 2009. Fins ara cap equip l’ha pogut destronar i sembla complicat que en l’edició que comença demà hi hagi d’haver un canvi d’hegemonia. Malgrat el relleu a la banqueta i d’alguna peça de l’equip, les vallesanes continuen sent les màximes favorites per guanyar el títol. Fa deu dies ja van demostrar el seu potencial en adjudicar-se la copa Catalunya contra La Sirena Mataró (4-8), el seu principal rival les últimes temporades.

La supercopa 2017 presenta un nou format de final a quatre en dues seus diferents i que obligarà els clubs a desplaçar-se. Avui es disputaran les semifinals a les instal·lacions de Can Llong de Sabadell i diumenge la final a València.

La competició alçarà el teló amb el duel entre La Sirena Mataró i el Sant Andreu (12 h). Curiosament, els dos equips es van veure les cares en les semifinals de la copa Catalunya. Aleshores, les maresmenques van encarrilar el duel en els primers compassos amb un parcial de 0 a 6. Però les de Javi Aznar van ajustar les peces i van inquietar les de Mataró amb quatre gols consecutius. Però la reacció no va passar d’aquí. Demà s’espera que el Sant Andreu salti a la piscina amb la lliçó apresa.

L’amfitrió de la primera fase, el Sabadell, jugarà l’altra semifinal contra el Madrid Moscardó a continuació (13.30 h). Les locals són molt superiors i no haurien de tenir cap problema per embutxacar-se el bitllet per a la final amb comoditat.

Els vencedors disputaran la final diumenge a la piscina Nazaret del CW Túria valencià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)