Ciclisme

ASO amplia el mercat a Turquia

Ciclisme. Bennett (Bora) va repetir victòria en la segona etapa de la cursa turca, que s’ha afegit al paraigua de l’empresa francesa que organitza el Tour. Simon i Prades van acabar al top 20

Sam Bennett (Bora) va repetir victòria en la segona etapa de la volta a Turquia i va mantenir el lideratge en la classificació. L’irlandès va batre clarament el belga Edward Theuns (Trek-Segafredo) i l’italià Riccardo Minali (Astana), mentre que els catalans Jordi Simon (Funvic) i Eduard Prades (Caja Rural) van ocupar l’11a i la 26a posició, respectivament.

La 53a edició de la cursa turca, que va ser creada el 1963, forma part per primer cop del circuit mundial. A més, ha arribat a un acord perquè Amaury Sport Organisation (ASO) distribueixi els drets de televisió i els comunicats de premsa. Una operació que ha de consolidar i fer créixer la prova.

De retruc, l’empresa francesa organitzadora d’esdeveniments esportius amplia el control de curses mundials entre les quals figuren clàssiques com la París-Roubaix, la Lieja-Bastogne-Lieja, la Fletxa Valona i la París-Tours, voltes com la París-Niça, la Dauphiné, el Tour de Qatar, el d’Oman, el de Yorkshire o el de Califòrnia, i la Vuelta a Espanya i, sobretot, la joia de la corona, el Tour de França. La mundialització del ciclisme és un dels seus eixos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)