Tennis

tennis

Masters 1000 de Xangai

Ramos es reivindica

Tennis. El mataroní va batre l’alemany Struff i avui jugarà per segon cop els quarts de final d’un Masters 1000 contra el croat Marin Cilic (4)

La solidesa amb el servei va ser un dels factors clau que ahir van catapultar el mataroní Albert Ramos (25è de l’ATP) fins al quarts de final del Masters 1000 de Xangai. Un 76 per cent de punts guanyats amb el primer servei (35/46) i l’idèntic percentatge amb el segon (16/21) van aplanar el triomf treballat per 7-6 (4) i 6-4 contra l’incòmode i espigat alemany Jan-Lennard Struff (58è i 1m96). El català va perdre només una vegada el seu servei i va signar dos breaks definitius. És el segon cop en la seva carrera que Ramos avança fins als quarts de final d’un torneig de la qualificació Masters 1000 després d’haver jugat la final de Montecarlo d’enguany. El valor afegit és que és la primera vegada que ho aconsegueix sobre superfície dura. L’altra gran fita en la seva trajectòria van ser els quarts de Roland Garros que va signar el 2016. Passi el que passi a partir d’ara, els punts que té al torneig xinès li permetran incrementar les possibilitats d’acabar el curs situat entre els 20 millors de l’ATP. El rival de Ramos serà el croat Marin Cilic (4), a qui va vèncer a Montecarlo. El balanç global, però, és favorable a Cilic per 3.2. El balcànic va guanyar el nord-americà Steve Johnson per 7-6 (1) i 6-4.

Rafa Nadal (1), per la seva banda, va apallissar el controvertit italià Fabio Fognini –sancionat durant aquesta setmana per insults masclistes a una jutgessa de cadira amb 96.000 dòlars i la prohibició de jugar el pròxim obert dels EUA –per 6-3 i 6-1– i se les haurà amb el búlgar Grigor Dimitrov (6), que ahir es va de6sfer del nord-americà Sam Querrey (10). La sorpresa relativa la va protagonitzar l’argentí Juan Martín del Potro (16), que va derrotar l’alemany Alexander Zverev (3) per 3-6, 7-6 (5) i 6-4 i jugarà els quarts contra el serbi Viktor Troicki. També va fer els deures Roger Federer (2), que va derrotar l’ucraïnès Aleksandr Dolgopolov per 6-4 i 6-2. El seu rival serà el francès Richard Gasquet.

Granollers, a quarts de dobles

El català Marcel Granollers i el croat Ivan Dodig (5) van accedir ahir als quarts de final de dobles superant el polonès Marc Matkowski i el pakistanès Aisam-Ul-Haq Oureshi per 6-4, 6-7 (5) i 10-7. Els seus rivals seran el finlandès Henri Kontinen i l’australià John Peers (1). En canvi, Marc López i Feliciano López van claudicar contra el polonès Lukasz Kubot i el brasiler Marcelo Melo (2) per 7-5, 4-6 i 13-11.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)