Tennis

Federer tomba Nadal

Tennis. El suís va guanyar el Masters 1.000 de Xangai en superar el manacorí (6-4 i 6-3) i li va trencar una ratxa de setze victòries seguides

Roger Federer va ser molt superior a Rafael Nadal en la final del Masters 1.000 de Xangai i es va emportar la victòria per 6-4 i 6-3 en només una hora i dotze minuts. El suís va trencar a més la ratxa de victòries del número u mundial, que estava en setze de consecutives des de l’inici de l’obert dels Estats Units. Aquest és el sisè torneig que s’adjudica Federer aquest any, i la segona vegada que guanya a Xangai, la primera va ser el 2014.

En el primer joc del partit el suís ja va demostrar les ganes de victòria i va trencar el servei del rival. A partir d’aquí va saber conservar el seu i es va imposar en la primera mànega per 6-4 i en trenta-cinc minuts. El segon set encara va ser més fàcil per a Federer. Va trencar el servei de Nadal en el cinquè joc, es va posar amb un 3-2 i va deixar el manacorí sense cap possibilitat d’intentar la remuntada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)