Handbol

Handbol

Copa EHF

El Granollers se la jugarà contra el Balatonfüredi

Handbol. El conjunt vallesà haurà de disputar la tornada de la tercera eliminatòria de la copa EHF a la pista del tercer equip de la lliga hongaresa

El Fraikin BM Granollers es jugarà l’accés a la fase de grups de la copa EHF contra el Balatonfüredi, el tercer classificat de la lliga hongaresa i un habitual de les competicions europees en les últimes temporades. Per accedir a aquesta tercera eliminatòria, el conjunt magiar va superar amb solvència el Valur islandès (27-22 i 19-28). En una anàlisi d’urgència, el tècnic granollerí, Antonio Rama, va fer aquesta valoració del sorteig, efectuat ahir a Viena: “No és el Porto ni el Chambéry, potser els rivals amb més nom, però es tracta d’un dels equips capdavanters d’Hongria després dels dos grans, el Veszprém i el Pick Szeged. En les últimes temporades és un habitual de les competicions europees.” En tot cas, Rama lamenta que el desenllaç de l’eliminatòria s’hagi de resoldre en terres hongareses. De fet, el partit d’anada es jugarà a Granollers, el cap de setmana del 18 i 19 de novembre, i la tornada a Balatonfüred, la setmana següent.

Antonio Rama disposarà d’un mes per preparar l’il·lusionant repte europeu i estudiar a fons les característiques del seu rival, però ahir ja es va brindar a fer algunes pinzellades del Balatonfüred: “Tenen un parell de jugadors de primera línia de gran qualitat; un lateral dret amb un bon llançament i un d’esquerrà més fintador. També destaca l’experimentat porter de 41 anys Nandor Fazekas, tota una institució en l’handbol hongarès.” En tot cas, els màxims golejadors de l’equip en els partits de la segona fase van ser el bielorús Artur Karvatski, i els hongaresos Zoltan Szita i Dávid Debreczeni.

LA FRASE

Tenen un lateral dret amb un bon llançament i un d’esquerre més fintador. I Fazekas és una institució a la porteria
Antonio Rama
entrenador del granollers
Els emparellaments
Budakalasz (HUN)- Helvetia Anaitasuna
Azoty Pulawy (POL) - Holstebro (DEN)
Magdeburg (GER) - Constanta (ROM)
Oporto (POR) - Füchse Berlín (GER)
Opole (POL) - Koper 213 (SLO)
Göppingen (GER) - Arendal (NOR)
Cocks (FIN) - Ribnica (SLO)
Wacker Thun (SUI) - Hard (AUT)
Tatabanya (HUN) - Chambery (FRA)
Fraikin Granollers - Balatonfüredi (HUN)
Lugi (SWE) - Winterthur (SUI)
Malmoe (SWE) - Silkeborg (DEN)
Esbjerg (DEN) - Nexe (CRO)
Saint-Raphael (FRA) - Dubrava (CRO)
SKA Minsk (BLR) - La Rioja
Presov (SVK) - Guanyador del Hafnarfjordur (ISL)-St. Petersburg (RUS)

En la lliga, el Conca; un rival directe

Abans del debut continental, la plantilla del Fraikin BM Granollers té la vista fixada en el decisiu partit de dissabte al Palau contra el Ciudad Encantada (17 h), corresponent a la setena jornada de la lliga Asobal. “Després de tres victòries seguides portem una bona ratxa i si guanyem el Conca, que es tracta d’un rival directe, ens podrem consolidar en el grup capdavanter abans de l’aturada de lliga per als partits de seleccions”, reflexiona Rama. D’altra banda, l’entrenador vallesà destaca que la tornada d’Álvaro Ferrer a l’equip ha aportat més consistència defensiva en espera de la recuperació d’Albert Pujol, prevista per a finals d’any. Rama també confia que amb vista al partit contra el Ciudad Encantada ja pugui disposar del central Marc Cañellas, un jugador determinant en els esquemes del joc granollerí i que s’havia perdut les últimes jornades per una lesió en un turmell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)