Esport i política

esports

dopatge

Conveni contra el dopatge

Política esportiva. La secretaria general de l’Esport i la Fundació IMIM treballaran plegades en la lluita contra el dopatge i en la protecció de la salut dels esportistes i de la gent que fa esport

La secretaria general de l’Esport (SGE) i la Fundació de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM) van signar ahir un conveni de col·laboració per promoure la investigació científica associada a la protecció de la salut dels esportistes i de les persones que realitzen activitat esportiva, i a la lluita contra el dopatge en l’esport. Ho van fer el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i el director de l’IMIM, Joaquim Bellmunt, en presència de Rosa Ventura, directora del Laboratori Antidopatge de Catalunya, que amb el conveni deixa de tenir la denominació de Barcelona. Les dues entitats treballaran plegades en la realització dels procediments analítics i complementaris de control del dopatge; i en l’elaboració de les estadístiques de control del dopatge. El conveni dotarà el laboratori d’una aportació econòmica que li permetrà afrontar amb garanties els requisits tècnics, de qualitat i de millora contínua que l’Agència Mundial Antidopatge (AMA) exigeix per als laboratoris que tenen la seva acreditació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)