Més esport

El Salt GC, més que un club

Gimnàstica. El club referent a Catalunya no para de créixer i afronta la nova temporada amb nou gimnastes d’alt nivell becats a Sant Cugat i Madrid i una base més amplia que mai

El Salt Gimnàstic Club ja prepara la nova temporada amb una trentena d’equips de totes les edats i els nivells. El planter del club referma temporada rere temporada l’èxit de la fórmula d’una entitat que ja té becats nou gimnastes d’alt rendiment –o sigui de nivell internacional– dividits entre el CAR de Sant Cugat i el de Madrid.

La gimnasta més coneguda entre les becades és la mundialista Nora Fernández, que a Madrid està acompanyada per Laura Bechdejú i per Marina González, que aconsegueix per primer cop una beca. A Sant Cugat, hi tornaran a ser Jeroni Casassas, Ignasi Trota i Hugo Rebollar. Hi entren aquest curs els júniors Pau Jiménez, que va guanyar un or a la copa d’Europa júnior de Berlín, i Dietmar Reinhardt, bronze a l’estatal en la final del concurs complet. Malgrat que tots s’entrenen fora de les comarques gironines, en les competicions de club continuaran defensant els colors del Salt.

Els equips que s’entrenaran al centre de tecnificació de Salt estan formats per gimnastes d’entre 3 i 18 anys, quan acaba l’etapa formativa. En total hi haurà uns 300 gimnastes, que dissabte al migdia, en la presentació, desfilaran al pavelló. El club té un equip d’uns 30 entrenadors, dirigits per la directora tècnica, Montse Hugas, que té al costat com a principals ajudants l’exgimnasta internacional Clàudia Vila, Virgínia González i Adrià Alonso.

El club confirma que aquest curs tindrà un nou rècord de gimnastes, amb 380. A partir del 23 d’octubre s’organitzaran unes jornades de portes obertes perquè tothom pugui assistir als entrenaments i per donar a conèixer el club referent d’aquest esport a les comarques gironines.

Un any brillant

Millorar els resultats esportius de la temporada passada no serà fàcil. L’equip va quedar campió d’Espanya de clubs a Guadalajara i en la competició individual va sumar fins a 60 podis sumant el campionat d’espanya i el de federacions territorials. També va ser guardonat per segon any en els premis Girona és esport.

LA XIFRA

380
gimnastes.
Són els que s’entrenaran a les instal·lacions del club aquesta temporada.

El mundial de Doha, la gran cita del 2018

Per a Nora Fernández el gran objectiu per al 2018 serà el campionat del món, que es farà per primera vegada a Doha (Qatar). La gironina va acabar la temporada amb un regust agredolç en el mundial de Mont-real, on va disputar els exercicis de la barra d’equilibri de terra. La gimnasta tenia dipositades grans esperances en la barra d’equilibris, però en la part final de l’exercici va tenir dues caigudes que la van penalitzar molt i la van deixar fora de combat. Tot i l’ensurt, ja ha començat a entrenar-se per a la nova temporada. Laura Bechdejú, que va quedar a les portes de Mont-real, aspira en la nova temporada a fer-se un lloc en l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)