Més esport

El Bordils afronta el derbi reforçat

Handbol. Visita el Barça B sense Combis i Bogo, lesionats, però amb l’objectiu de repetir els dos últims bons partits de casa

El Bordils juga aquesta tarda a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí contra un dels rivals amb més talent de la divisió de plata, el Barça B (16.30 h). L’equip gironí arriba al derbi de la divisió de plata envalentit després de la primera victòria de la lliga de dissabte passat (27-25 contra el Ciudad Real) i el partidàs de la copa dimarts contra el Guadalajara. No tot, però, són bones notícies. L’entrenador, Sergi Catarain, va confirmar les baixes de Karl Bogo, lesionat en un genoll, i de Marc Combis, que dijous va tenir un accident de cotxe i es va fer mal a les cervicals.

“El principal problema que tenim és que pràcticament només haurem tingut un dia per preparar específicament el partit perquè dimecres vam fer un entrenament de recuperació”, assenyala el tècnic, que adverteix del potencial del rival. “El Barça B és un equip amb jugadors molt i molt joves, d’entre 18 i 19 anys, que ara ja s’estan acoblant a la categoria. Són molt ràpids en les transicions, tots tenen molt de talent i també ataquen amb molta velocitat”, assenyala. Per ell, la clau serà la defensa que puguin fer contra les armes dels joves jugadors blaugrana. “En atac crec que trobarem solucions per plantar-los cara, la clau serà com la nostra defensa ajuda a la porteria”, afegeix. “Moralment estem reforçats, sobretot per la victòria a casa, però el d’avui és un partit molt exigent”, diu Catarain.

Vaquer, un llançador consolidat

El gran canoner del Barça B és un dels millors jugadors sorgits del planter de la Roca, un dels clubs històrics de l’handbol català. Es tracta de Pere Vaquer, segon màxim golejador de la categoria amb 34 gols, gairebé set per partit. Vaquer va fitxar la temporada passada per l’equip blaugrana i ja va fer la pretemporada amb el primer equip de Xavi Pascual. L’altra gran figura de l’equip blaugrana és l’extrem dret Manzano, internacional en les categories de base.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)