Natació

Belmonte podria marxar a entrenar-se a Font-romeu

Natació. El seu entrenador, Vergnoux, ha rebut una oferta de la federació francesa per dirigir el programa d’entrenament del centre d’alt rendiment ceretà i la badalonina hi podria anar

L’entrenador que ha pilotat la badalonina Mireia Belmonte cap a la consecució dels impressionants èxits mundials, Fred Vergnoux, i que és l’entrenador en cap de l’equip espanyol, ha rebut una oferta per incorporar-se a l’equip tècnic de la federació francesa de natació a Fontromeu, segons va informar el diari L’Équipe. La proposta que ha rebut el francès és per dirigir el programa de natació al centre d’alt rendiment ubicat a la Catalunya Nord, que depèn de l’Institut Nacional de l’Esport Francès.

Tanmateix, aquest canvi no comportaria el trencament, realment fructífer, amb la catalana, que, això sí, hauria de desplaçar-se a Font-romeu, on ja ha fet algunes estades amb Vergnoux. El francès també entrena el català Pol Gil, entre d’altres, i és incert quin vincle mantindria Vergnoux amb els altres nedadors. El president de la federació espanyola, Fernando Carpena, ha reconegut l’interès dels francesos. “Hem d’estar pendents de veure com evoluciona el tema, perquè el que protegirem és el grup d’entrenament de Fred. Aquesta situació és prioritària”, va manifestar a EFE.

Suculent botí català

La natació catalana va transmetre bones sensacions en la trobada internacional de Saint Dizier, a França, quan falta un mes per a l’europeu de piscina curta de Copenhaguen. Hi van assistir nou nedadors i van tornar amb12 medalles. Tres ors per a Belmonte (800 i 400 lliure i 400 estils) i un per a Jessica Vall, del Sant Andreu (200 braça); dues plates per a Àfrica Zamorano, del Sant Andreu (200 esquena i estils); una plata per a Belmonte (200 papallona), Joan Ballester, del Medi (200 braça), i Vall (400 estils), i dos bronzes per a Belmonte (200 lliure i estils) i Vall (50 braça).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)