Hoquei sobre herba

Hoquei sobre herba

Divisió d'honor

El Polo presenta candidatura al títol

Hoquei sobre herba. Firma el millor inici en la divisió d’honor femenina des del 2004

Un solitari gol de la jove Isa Zaldua va donar diumenge la cinquena victòria consecutiva al Polo contra el Junior, un dels candidats al títol. D’aquesta manera, el conjunt que dirigeix Fabrizio Demarchi firma el millor inici de lliga des de la temporada 2004/05, en què va tancar la fase regular en segon lloc. Ja va acabar molt bé el curs passat el conjunt barceloní i enguany s’han confirmat les bones sensacions. Amb només dos canvis en la plantilla, però un any més d’experiència per a les joves jugadores que formen part de la plantilla, el Polo ha agafat una dinàmica guanyadora que situa l’equip al capdavant de la lliga juntament amb el Club de Campo, l’equip més temut de la categoria.

El Junior fa caure el Polo

En la competició masculina, el Polo va veure com el Junior li remuntava un 0-2 a Sant Cugat i li feia perdre el primer partit del curs. D’aquesta manera, els barcelonins van perdre el lideratge en detriment del Club de Campo i els santcugatencs, que duen quatre triomfs seguits, són tercers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)