Lliga de campions

Realitats antagòniques

Waterpolo. El Sabadell no va tenir cap possibilitat contra el Szolnoki, l’actual campió d’Europa, que té alguns dels millors jugadors del món, en el debut en la fase principal de la lliga de campions

sabadell 5 szolnoki 16

ASTRALPOOL SABADELL:Motos, Cabanas (1), Carrillo, Bustos, López Escribano, Muller i Fenoy –equip inicial–, Matoso, Gorria (4), Gallego, Carrasco, Pujol i Madrones.SZOLNOKI:Nagy, Batori (3), Jansik (1), Mezei (1), Prlainovic i Cuk (1) –equip inicial–, Gocic, Zalanki (1), Aleksic (4), Younger (1), Kis, Fulop i Kardos.PARCIALS:0-4, 2-5, 2-4 i 1-3.ÀRBITRES:Naumov i Ohme.

Eger-Pro Recco; Alphen-Jadran; Spandau-Sabadell; Szolnoki-Steaua

La lògica es va imposar en el debut de l’Astralpool Sabadell en la fase principal de la lliga de campions contra el Szolnoki hongarès. Els vallesans, inexperts en la matèria, no van tenir cap possibilitat contra l’actual campió de la competició, que va desembarcar a Catalunya amb una plantilla formada per alguns dels millors jugadors del planeta, com ho demostra el seu palmarès, ple de medalles olímpiques i mundials.

Als vallesans, possiblement impressionats per la situació, els va costar entrar en el partit i els hongaresos ho van aprofitar per encarrilar la victòria amb un parcial de 0 a 4 en els primers vuit minuts. L’avantatge de l’equip visitant es va ampliar amb l’aportació d’un dels campions olímpics a Rio, el serbi Aleksic, que va encadenar tres gols i va situar el 0 a 7 en el marcador. Finalment, després de dotze minuts, els de Chava Gómez van poder celebrar un gol. Va ser obra de Javier Gorria, que va anotar quatre dels cinc gols locals i va acabar com a màxim golejador del vespre, juntament amb Aleksic.

El partit va quedar sentenciat en el descans (2-9) i els últims setze minuts van servir perquè la diferència abismal que hi ha entre els dos equips es reflectís en el marcador (5-16). La desfeta i fins i tot la diferència final era una possibilitat real, tal com va reconèixer el tècnic Chava Gómez al final del partit, i els vallesans mantenen les possibilitats d’acabar entre els quatre primers del grup B i classificar-se per a la final a vuit de Gènova. La pròxima jornada afrontaran un duel més igualat a la piscina de l’Spandau alemany –que ahir va perdre a Montenegro–, que els ha de servir per recuperar l’autoestima.

ELS PROTAGONISTES

Esperava una cosa així, però hem sortit amb massa respecte al rival. Hem d’anar-ne aprenent
Chava Gómez
tècnic de l’astralpool sabadell
El Sabadell té un bloc molt jove, però amb recorregut. Té possibilitats de ser a la fase final