Handbol

Natan Suárez excel·leix en el debut a plata

Handbol. L’exjugador de la UE Sarrià és el segon màxim golejador i ha debutat amb la selecció espanyola júnior

El gironí Natan Suárez, exjugador del GEiEG i la UE Sarrià, s’ha convertit en la gran revelació de la divisió de plata d’handbol en el seu primer any en la categoria en el club Agustinos, d’Alacant. El central no només és el segon màxim golejador de la categoria després de sis partits (35 gols), sinó que ha debutat ja en la selecció espanyola júnior que prepara el campionat del món del 2019. Suárez no acudia a una crida internacional des del 2016, quan va disputar el campionat d’Europa juvenil a Croàcia.

Tot i ser júnior, Suárez s’ha erigit en el líder d’un dels equips revelacions de la temporada. “Estic molt content amb el meu rendiment. L’entrenador m’està donant minuts i protagonisme, i l’equip confia en mi, i això m’ajuda a creure en mi mateix”, explica el jugador en una entrevista concedida al web de la federació espanyola. El gironí no només ha brillat en la lliga, sinó també en la copa, en què va protagonitzar un duel memorable contra el Palma del Río en la segona eliminatòria (9 gols).

En la selecció júnior, en la qual va debutar el cap de setmana, forma tàndem de centrals amb el jugador del Granollers Ian Tarrafeta, considerat el millor d’Europa en la seva posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)