El Barceloneta perd el tren després del descans

Lliga de campions. Els catalans van encadenar tretze minuts sense marcar i van tornar de Brescia de buit tot i haver-se situat davant (2-3)

brescia 6 barceloneta 5

BRESCIA:Del Lungo, Guerrato, C. Presciutti, Manzi, Paskovic (1), Rizzo, Muslim, Nora (2), N. Presciutti, Bertoli (1), Janovic (1), Vukcevic (1) i Morretti.ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo, Famera, Granados, Munarriz, Vrlic (1), Larumbe (1), Paul, Fran Fernández, Tahull, Perrone (2), Mallarach, Alejandro Bustos i Linares.PARCIALS:2-1, 1-2, 1-0 i 2-2.ÀRBITRES:Stavridis (Grècia) i Manea (Romania).

A l’Atlètic Barceloneta se li va escapar la victòria en els últims compassos i per petits detalls a la difícil piscina del Brescia en la segona jornada del grup A de la lliga de campions. Els mariners van mantenir la lluita amb els italians durant els dos primers quarts i fins que els locals van obrir una escletxa de dos gols, en un partit en què les defenses es van imposar i els dos porters (Del Lungo i López Pinedo) van excel·lir.

Josip Vrlic i Felipe Perrone, ja al segon quart, van contrarestar els gols dels locals Janovic i Nora. Aleshores, els catalans es van avançar per primera i única vegada gràcies a un gol de Marc Larumbe (2-3). Tanmateix, l’alegria va durar ben poc i Paskovic va aprofitar una acció de superioritat per tornar a igualar el resultat.

A partir d’aquí, l’Atlètic Barceloneta va començar el seu viacrucis ofensiu particular. Els locals tampoc ho van tenir fàcil, però van encadenar dos gols (5-3), mentre que els barcelonins van estar tretze minuts sense marcar. Mallarach va trencar la sequera (5-4), però de nou hi va haver una rèplica local immediata. Perrone va marcar de penal (6-5) a un minut i vint segons del final, però els mariners no van poder tornar a rematar entre els tres pals.