Futbol sala

Proves de molt de nivell per al Barça i el Catgas

Futbol sala. Es veuen les cares amb l’Osasuna Magna, cinquè, i el Palma, quart

El Barça Lassa i el Catgas Energia tenen un examen complicat avui en la lliga. Els blaugrana, que encadenen quatre triomfs consecutius en la lliga i que dimarts van guanyar tres punts molt suats a la pista del Peníscola (0-1), reben (21.15 h, Esport 3)el Magna Osasuna, cinquè classificat i un dels equips que ha fet un millor començament de curs. “És un equip que ens té presa la mida i que ja ens va guanyar l’any passat, però passen una mala ratxa; serà un partit important”, va comentar ahir Andreu Plaza, tècnic del Barça, que recupera Esquerdinha i Leo Santana però que encara no podrà disposar de Roger ni Sergio Lozano.

De la seva banda, el Catgas visita (20.30h) la pista del Palma, quart. Els colomencs, que aquesta setmana han perdut Cristian i Ari Santos –s’afegeixen a la baixa de Pacheco–, busquen tres punts que els tornin a situar entre els vuit primer llocs de la classificació, que donen accés a la copa d’Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)