Cosits a gols pel líder

Handbol. Tercera derrota seguida de l’Augi, que en el descans perdia de sis a causa del mal replegament i ja no va poder retallar distàncies

sant quirze 38 augi sarrià 33

SANT QUIRZE:Sánchez, Vilaplana (4), Ricard Reig (8), Fernández (2), Garcia (5), Gallardo (2), Sáez (6), Rodríguez (1), Pérez-Ortiz (1), Carrillo (1), Rodolfo Reig, Asensio (6), Robles, Berbel (2), Wu.AUGI SARRIÀ:Guitart, Pere Arnau (7), Palomeras, Fina (1), Martí Arnau, Ballester (3), Rovira (2), Serrano, Mariscal (3), Moreno, Torres (6), Lozano (11), Fuster i Díaz.PARC.:3-3, 6-5, 9-7, 13-9, 18-11, 20-14, 22-17, 24-19, 26-23, 31-26, 34-30 i 38-33.ÀRBITRES:Javier Lacunza Juangarcia i Íñigo Lacunza Juangarcia. Exclusions a Vilaplana, Sáez, Pérez-Ortiz i Asensio (2) i a Pere Arnau (3), Palomeras, Rovira, Serrano (2) i Torres (2).

“Ens han fet set contraatacs i tres contragols en la primera meitat. No estàvem malament en atac ni en defensa posicional, però el replegament no ha funcionat”, va sintetitzar Carles Morales sobre la derrota de l’Augi, ahir al migdia a la pista d’un dels dos equips que ha guanyat els nou partits disputats. El Sant Quirze va cosir els sarrianencs a gols –tres avantatges a l’inici (0-1, 1-2 i 2-3)– i, quan en la segona meitat els visitants van escurçar la diferència, es van quedar amb quatre jugadors per doble exclusió en dues ocasions (21-17 i 29-26).

“No estem bé, però hem de mirar de reconduir la situació. Hem perdut molts punts i només ens queda començar a sumar”, va dir el tècnic de l’Augi, que enllaça tres derrotes seguides i que rebrà l’Esplugues (també tres derrotes seguides) i visitarà el Bordils B (quatre).