Esquí

Grandvalira concentra al mes de març els principals esdeveniments de la temporada 2017-18

L'Snowbike Grandvalira, prova de bicicletes de pneumàtic ample, serà una de les competicions que s'estrenen aquesta temporada a Grandvalira

El domini andorrà va presentar dijous passat el calendari d'esdeveniments per a la temporada 2017-18. Les principals competicions es concentren dins el mes de març i es començarà per l'SnowBike, continuarà amb les finals de la Copa d'Europa, seguides per les ja clàssiques jornades del Total Fight Masters Freestyle i acabarà amb la celebració del KL. 

SNOWBIKE  GRANDVALIRA
Dies 10 i 11 Març 2018 a Grandvalira, sector Grau Roig

Grandvalira estrena un nou i singular esdeveniment aquesta temporada 2017-18. Els dies 10 i 11 de març el sector Grau Roig acollirà la primera edició de l’SnowBike Grandvalira, una competició que es disputarà amb bicicletes de muntanya equipades amb unes rodes amb neumàtic ample específiques per a poder desplaçar-se per la neu. Els millors especialistes i de corredors del món del ciclisme participaran en aquesta prova que transcorrerà a través d’un circuit delimitat entre les muntanyes de Grau Roig.

FINALS COPA D'EUROPA FIS 2018
Dies 12 al 18 Març 2018 Localització: Pista Àliga i Avet d'El Tarter i Soldeu
 
L’estació més gran del sud d’Europa acollirà per tercera vegada unes finals de la Copa d’Europa d’esquí alpí i ho farà just una setmana després que s'hagi celebrat a La Molina també una de les proves del circuit femení. A Grandvalira les pistes que acolliran les finals seran la pista Avet (Grandvalira – Soldeu) i l’Àliga (Grandvalira – El Tarter). La competició serà un exàmen més per organitzar amb plenes garanties d’èxit les Finals la Copa del Món 2019 a les mateixes pistes.

TOTAL FIGHT MASTERS OF FREESTYLE 2018
Dies 21 al 24 Març 2018 (Ski i Snow) a l'Snowpark El Tarter Grandvalira, sector El Tarter
 
La 14a edició del Total Fight Masters of Freestyle tornarà  a reunir als millors riders de snowboard i freeski a l’estació andorrana. L'Snowpark El Tarter serà l’escenari de 4 dies plens de salts espectaculars i diversió. En Snowboard és a la categoria ELITE sent la distinció superior on només existeixen 7 proves arreu del món comptant els X-Games a Aspen i a Oslo. En freeski la prova és a la categoria GOLD, sent la distinció superior i una de les cites de referència  al calendari mundial a la disciplinade referència dins del circuit que re millors riders del món.

FINALS COPA DEL MÓN DE KL 2018
Dies 5 al 7 Abril 2018 a la Pista Riberal Grandvalira, sector Grau Roig
 
Grandvalira continua apostant per la prova de velocitat extrema a la pista Riberal del sector de Grandvalira-Grau Roig i acollirà una nova edició de les Finals de la Copa del Món de Quilòmetre Llançat. Així doncs, Grau Roig rebrà els esquiadors més ràpids del món del 5 al 7 d'abril amb una impressionant rampa de 10m validada per la FIS que garanteix l’espectacularitat de la prova amb l’objectiu de sorprendre als espectadors i d’arribar als 200km/h.

ANY 2019

No oblidem que per al 2019, dels dies  11 al 17 de març del 2019, a les pistes Avet (sector Soldeu) i Àliga (sector El Tarter) s'hi celebraran les Finals de la Copa del Món d’esquí. Durant aquestes curses, competiran els 25 millors esquiadors i esquiadores del planeta en les disciplines d’eslàlom, eslàlom gegant, súper gegant i descens. Es tracta de l’esdeveniment esportiu més prestigiós celebrat mai al Principat d’Andorra i el de més trascendència pel que fa a l’esquí alpí després d’uns Jocs Olímpics i uns Campionats del Món.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)