Futbol sala

Embranzida cap a la UEFA Futsal Cup

Futbol sala. El Barça rep (13.15 h, Esport 3) el Llevant abans de disputar la fase elit europea

La fase elit de la UEFA Futsal Cup, que lliurarà els bitllets per a la final a quatre europea la setmana vinent, ja és a tocar. Però el Barça encara té un compromís de lliga que no pot oblidar. “Els jugadors són humans i saben la importància de la cita europea, però esperem que no ens afecti gaire”, comentava ahir Andreu Plaza, el tècnic del Barça. Els blaugrana, que encadenen cinc partits sense perdre, reben (13.15 h, Esport 3) el Llevant, vuitè classificat, després d’empatar la setmana passada amb el Xota. El Barça no es pot permetre fallar si no vol que l’Inter s’allunyi més al capdavant de la taula. Andreu Plaza no podrà disposar de Sergio Lozano, Roger, Esquerdinha ni Dyego –aquest per precaució–, i Adolfo jugarà amb un dit del peu trencat.

La més lletja

El Barça va saber ahir que es veurà les cares amb l’Inter en les semifinals de la copa del Rei que es disputaran al mes de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)