Futbol sala

El Catgas lluita però es queda sense premi

Futbol sala. Els colomencs van perdre per la mínima contra l’Osasuna, quart classificat

Osasuna 3 CATGAS 2

OSASUNA MAGNA:Asier, Bynho, Eric Martel, Roberto Martil i Dani Saldise –cinc inicial–, Araça, Eseverri, Víctor, Rafa Usín, Alvarito i Llamas.CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Abraham, Javi Rodríguez, Iago Míguez, Pol Pacheco i Ximbinha –cinc incial–, Mario, Pablo del Moral, Corso, David i Juanqui.GOLS:1-0 (1’) Eric Martel. 1-1 (6’) Pol Pacheco. 2-1 (7’) Víctor. 2-2 (11’) Alvarito (en pròpia porta). 3-2 (28’) Roberto Martil.ÀRBITRE:Alonso i Santander.PÚBLIC:2.700 aficionats al pavelló d’Anaitasuna.

El Catgas no va poder tallar la ratxa de derrotes ahir a Anaitasuna i s’allunya de la copa d’Espanya. Contra l’Osasuna Magna, però, els colomencs van plantar molta cara i van estar a punt d’empatar el duel. Un gol de Roberto Martil en l’equador del segon temps va ser decisiu després de l’intercanvi de cops de la primera part. Amb Juanqui de porter jugador, el Catgas Energia va tenir possibilitats d’empatar però es va quedar sense premi.